The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel vaziyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya mevsuk kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı geri kapatması gerekir.

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sav konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma eylemek yüküm ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için değmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kanatlar içre akla yatkın yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin bindi plakaları mevcuttur.

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Evgin çıkış kapısı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü örgüda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Merdivenin kapısının hariçya yakınlarında açılması gerekir. Kaldırıma düz açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını sağlar.

Dairesel merdivenin mezuniyet verilmediği yerler arasında meslek, keyif tesisu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden aşkın başüstüneğu eğlence merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına mezuniyet verilemez.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın yangın kapısı kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve meselearetler kullanılır.

Feza Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri etkili felakete dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kategorik kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri uyarıyor ve şık fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Report this wiki page